Aloe vera (Xanthorrhoeaceae)

Iedereen kent de Aloë vera plant wel en heeft vast wel eens wat gehoord over de geneeskrachtige eigenschappen van Aloë vera. Jammer genoeg is het geen plant die wij bij ons in Nederland in de tuin kunnen houden. Aloë vera verdraagt maar enkele graden vorst en moet zo droog mogelijk staan. Maar dat weerhoudt mij er niet van om een stukje te schrijven over deze plant maar dan als kamerplant. Eén van de positieve eigenschappen van de plant is de lucht wordt gezuiverd in de woonkamer. De plant laat zuurstof vrij in huis en absorbeert `s nachts kooldioxide, dit volgens één van de recente onderzoeken van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie "NASA". De blaadjes van de plant zitten vol met gel en sap. Deze is in de gevallen van Aloe vera en Aloe arborescens eetbaar. Deze gel is hydraterend,  zeer zacht voor de huid en werkt verkoelend en het sap zit vol met vitamines. In de handel worden erg veel producten aangeboden waar Aloe vera inzit, maar ik ben zelf van mening dat 95% niks toevoegd en gewoon mee lift op de positieve naam van de plant.

Hoe de FDA een succesvolle alternatieve kliniek sloot.


De Amerikaanse voedsel en warenautoriteit `FDA` een zeer experimentele kankerbehandelingskliniek in de plaats Tampa in Florida sloot. Deze kliniek stond onder leiding van Dr. Ivan E. Danhof en hij staat bekend als de vader van de Aloe vera omdat hij meer dan 30 jaar Laboratorium onderzoek gedaan heeft naar deze plant met uitgebreide praktijkervaring. Als gevolg van zijn unieke opleiding en achtergrond is Dr. Danhof erkend als een van 's werelds meest vooraanstaande deskundigen op medisch actieve kruiden moleculen en in het bijzonder de functionele componenten in Aloë Vera.In zijn kliniek in Florida had Dr Ivan E. Danhof een remissie van 80% bij met zijn injecteerbare Aloe vera medicijn genaamd ‘Albarin’. De totale behandeling voor de patiënten kostte maar $1200 dollar en bestond uit 40 behandelingen. Dit medicijn werkt extreem imuunversterkend en stopt de bloedtoevoer naar de kankercellen. In 2001 werd de kliniek binnengevallen door de FDA wegens klachten van locale oncologen, die meldden dat zij business verloren. Hierdoor werd het onderzoek van Dr. Ivan Danhof uitermate ondermijnd. Er werd niemand aangeklaagd, niemand ging naar de gevangenis. Maar de fda is erin geslaagd om een kankerbehandeling, die uitermate effectief leek te zijn, naar de kelder te helpen. Het Amerikaanse bedrijf naturecity verkoopt een groot assortiment Aloe vera producten die mede zijn ontwikkeld onder toezicht van Dr. Ivan E. Danhof. In deze supplementen (True Aloe) heb ik wel vertrouwen omdat de ‘grootvader’ van de Aloe vera eraan heeft meegewerkt. De productie methodes van het bedrijf Desert Harvest spreken mij ook erg aan en hun Freez-dried Aloe vera capsules moeten ook een erg goed product zijn.


Het geheime Aloe vera recept van pater….

In Brazilië heeft een monnik genaamd Pater Romano Zago een krachtig, maar eenvoudig geneesmiddel ontdekt voor kanker, dat gebaseerd is op slechts drie ingrediënten… één ervan betreft de gehele Aloe Arborescens (niet alleen de gelei, maar het hele blad met inbegrip van de huid en het sap). Hieronder staat zijn uitleg over de manier waarop deze Braziliaanse Aloë werkt om niet alleen kanker te laten verdwijnen, maar ook enkele andere ziekten zoals obesitas en depressiviteit. Hij heeft deze zeldzame kennis samengebracht in een boek getiteld Aloë is geen medicijn, en toch geneest het!

Verzorging:Stekken:Zaaien:Winterhard:Verkrijgbaarheid:Update

Meer informatie:

Dr.Ivan E. Danhof

Sluiting van een succesvolle kanker klinkiek door FDA

FDA raid Florida

Medical Aloe

True Aloe

Father Ramano Zagos Cure for Cancer

Patrizia cattaneo

Aloe vera sap


Artikelen

Albizia coreana

Acacia`s uit Amerika

Australasian plant society UK

Bezoek uit Engeland

Blog

Faq (coming soon)

Foto`s van  onze exoten

Geschiedenis van Tropische-tuin

Onbekende Australische exoten

Onbekende Chilleense exoten

Rootmaker

Zelf Callistemon kweken uit zaad


Ga naar:

Australische/ NZ pagina

Noord-Amerikaanse pagina

Zuid-Amerikaanse pagina

Mediterrane pagina

Aziatische pagina